Hoe ziet het leven op een boerenerf eruit? Je beleeft het bij Buitenplaats TOF! Henk en Jenny van der Horst wonen samen met hun 2 zonen in de Tolhuislanden in Zwolle, waar ze vanaf zaterdag 17 juli 2021 Buitenplaats TOF openen. 

‘Als ondernemers met een melkveebedrijf vinden wij het belangrijk om de stad te betrekken bij het platteland. De beleving van het landelijke, agrarische buitengebied en haar daar voorgebrachte producten willen we graag dichter bij de burger brengen.’

Buitenplaats TOF is een buiten beleving.  Dwalen in het maisdoolhof, een rondleiding over de boerderij van boer Henk of een bootcamp van personal trainer Jenny. Buitenplaats TOF biedt een totaalpakket van activiteiten. 

In samenwerking met De Patrijs Catering bieden zij naast inspanning ook ontspanning. Er is op de boerderij de mogelijkheid voor een hapje of een drankje. Teamuitje of familiefeestje? Samen kunnen jullie genieten van een bbq of buffet. 

Meer informatie vindt je op www.buitenplaats-tof.nl

Vrijdag 16 juli was de officiële opening van het maisdoolhof bij Buitenplaats TOF. Onder toezicht van familie en vrienden zijn de eerste stappen in het doolhof gezet. Buitenplaats TOF kunt u vinden aan de Tolhuisweg 3 te Zwolle.