Wat een warm welkom was het vrijdag 28 mei. We hebben er enorm van genoten en voelen ons meer dan welkom in gemeente Staphorst. Met de beperkte mogelijkheden, die er vanwege de situatie rondom corona zijn, heeft Staphorst er alles aan gedaan om iets van haar omgeving te laten zien.

In een mooie rondrit door IJhorst, Rouveen en Staphorst, waar we kort kennismaakten met een aantal ondernemers, inwoners. Met name wil ik de aanwezige kinderen van alle tien de basisscholen benoemen. Ze vormden erehaag met bogen en overhandigden ons prachtige bloemen die samen een kleurrijk boeket vormde. Dit benadrukte de diversiteit van de Staphorster samenleving, maar ook de verbondenheid met elkaar.

Tijdens de installatie vergadering werden er mooie woorden gesproken. Hoogtepunt voor ons was dat Nannie haar vader en mijn moeder hierbij aanwezig konden zijn. Daar zijn we dankbaar voor.

Wij willen iedereen bedanken die op welk wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige dag en daarnaast voor alle felicitaties, bloemen, kaarten, berichtjes en attenties in welke vorm dan ook: echt hartverwarmend.

We hopen graag snel, wanneer het weer kan, op een persoonlijke manier met u kennis te kunnen maken.

Jan en Nannie ten Kate

bron: website gemeente Staphorst