Zin in muziekles? Maak snel een afspraak op www.ploegmuzieklessen.nl voor een gratis proefles. Bellen mag uiteraard ook.

Wij zijn Cor & Katja Ploeg-Vinogradskaya van Ploeg Muzieklessen. Al vele jaren geven wij les in Genemuiden en Staphorst. Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 komen er weer een aantal plekjes vrij. 

Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.