De skeelervereniging groeit! Steeds meer mensen begeven zich, mede door de coronapandemie, op wieltjes. Bij Skeelervereniging Staphorst is deze populariteit goed te merken. Iedere week komen er leden bij, waardoor de club eind april de mijlpaal van 150 leden wist te bereiken. Iets wat de club natuurlijk niet ongemerkt voorbij kon laten gaan. 

De ledenadministratie van de club was er druk mee. Nadat alles geteld was bleek dat eind april het 150e lid aangemeld is. Jula, uit Meppel, bleek de gelukkige en werd afgelopen woensdag tijdens de training in het zonnetje gezet. Zij ontving van voorzitter Gerwin Smit een waardebon van Lindenholz Rouveen en een skeelerpak van de vereniging. 

Iedere maandag- en woensdagavond wordt er getraind op Evenemententerrein de Tippe. Geïnteresseerde leden mogen eerst vrijblijvend twee keer meetrainen, voordat ze lid dienen te worden. Met alleen dit seizoen al meer dan vijftig nieuwe leden is er sprake van veel nieuwe aanwas en groeit de vereniging gestaag door. De vereniging heeft een regionaal karakter, leden komen niet alleen uit Staphorst, Rouveen of IJhorst maar ook uit de weide omgeving zoals oa Meppel, Nieuwleusen, Hasselt en Balkbrug.Ook geïnteresseerd in skeeleren? Kom gerust een keer op proef meetrainen! Voor jong en oud(er) worden er op maandag- en woensdagavond trainingen aangeboden. Meer informatie is te vinden op de site www.skeelerstaphorst.nl of stuur vrijblijvend een mail naar info@skeelerstaphorst.nl.  

klik voor groot