De landelijke verkiezingen liggen achter ons. Nu even rust totdat de verkiezingscampagne voor de  gemeenteraadsverkiezingen 2022 gestart wordt.  Dat is precies een mooi moment om in gesprek te gaan met de inwoners van Staphorst. Want voorafgaand aan de campagne gaat de SGP haar verkiezingsprogramma opstellen voor de komende vier jaar. Daarbij wil zij graag luisteren naar wat onze inwoners bezig houdt. 

Staphorst is een levendige, zelfstandige gemeente met veel jongeren, veel bedrijven en verenigingen; een mooie gemeente waar veel goeds gebeurt. Maar het kan altijd beter. De SGP wil graag dat Staphorst een zelfstandige gemeente blijft, waar het goed wonen is. Dat gaat niet vanzelf. Een doorgaande visieontwikkeling met het oog op de toekomst is belangrijk. Ook hebben wij de wijsheid niet in pacht. Daarom gaat SGP Staphorst graag met de inwoners in gesprek om tips en adviezen te ontvangen. Wat gaat er goed en wat kan er beter.

Om dit gesprek aan te gaan wordt er op D.V. maandagvond 17 mei 2021 vanaf 20.00 uur een digitale livestream georganiseerd en ook een mogelijkheid om via Teams mee te praten of te chatten. Op de website www.staphorst.sgp.nl staat een link naar de livestream en ook een link naar Teams.

Graag nodigen we alle inwoners van Staphorst uit om mee te kijken of te praten/chatten. Wie kijkt mee? Wie laat van zich horen?

Meepraten / chatten via MS Teams: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Alleen meekijken en -luisteren, klik dan op de volgende link:  https://youtu.be/6yvRcOEdMpQ

YouTube video