De rijksoverheid heeft de maatregelen omtrent COVID-19 aangescherpt, daarom sluiten onze vestigingen van dinsdag 15 tot en met dinsdag 19 januari
Wel kunnen we je op een andere wijze van dienst zijn.

Afhaalbieb in Staphorst
Vanaf woensdag 16 december starten we in de bibliotheek Staphorst met een afhaalservice voor gereserveerde materialen. 
Je reserveert via onze catalogus de materialen die je wilt lenen. Zodra deze materialen voor je klaar staan, ontvang je van ons bericht. Beantwoord dan deze mail voor een afspraak voor een ophaalmoment op werkdagen tussen 15.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie zie onze website.
De uitleentermijn is 6 weken.

Al klaarstaande reserveringen en geleende materialen
Staan er momenteel al reserveringen voor je klaar in de Bibliotheek, maar ben je niet meer in de gelegenheid geweest deze voor 15 december op te halen? Stuur dan een mail naar info@bibliotheekstaphorst.nl dat je ze op wilt halen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken, wanneer je jouw reservering op kunt halen.

Tijden Afhaalbieb op afspraak:

In Bibliotheek Staphorst van maandag t/m vrijdag van 15.00-17.00 uur.

Bibliotheek Rouveen
Bibliotheek Rouveen is gesloten t/m 19 januari. Reserveringen kunt u ophalen in Bibliotheek Staphorst vanaf vrijdag 18 december op basis van afspraak.

Inleveren

Heb je materialen in huis die je moet inleveren? Deze worden automatisch voor je verlengd tot 8 februari. Ook de boeken die je vanaf 1 december had moeten inleveren. In ‘mijn bibliotheek’ op onze website, kun je de exacte inleverdatum terugvinden voor jouw geleende materialen.
De brievenbus in Bibliotheek Staphorst blijft open voor het inleveren van materialen.

Online Bibliotheek & Telefonisch spreekuur
Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gratis via de Online Bibliotheek e-books en luisterboeken lenen. Wil je meer informatie of hulp? Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl of maak gebruik van ons telefonisch spreekuur.
Op elke doordeweekse dag (vanaf woensdag 16 december) van 10.00 – 12.00 uur zijn we bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de Online Bibliotheek, maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.