Shirly Habets, reisadviseur TUI at Home zorgt voortaan voor de klanten van Toerkoop Reisburo Huisman

STAPHORST – Na ruim 10 jaar verdwijnt Toerkoop Reisburo Huisman uit het straatbeeld van Staphorst; het reisbureau sluit op 31 december haar deuren. Alle bestaande boekingen en relaties worden ondergebracht bij TUI at Home reisadviseur Shirly Habets. 

De coronacrisis heeft een enorme impact op de reisbranche. Er worden nauwelijks reizen geboekt en de kosten lopen door. Reisagenten waren weliswaar heel druk met het omboeken en annuleren van hun klanten, maar daar staan geen verdiensten tegenover. 

De beslissing om te sluiten per 31 december valt eigenaresse Ina Coster-Huisman zwaar: “Het besluit was moeilijk, maar is weloverwogen. Het is belangrijk voor mij dat mijn klanten goed geadviseerd en verzorgd blijven en daarom draag ik hen over aan de goede zorgen en het kundige advies van Shirly Habets, persoonlijk reisadviseur bij TUI at Home”.  

Shirly Habets: ”Ik wil de goede service en begeleiding voortzetten zoals de klanten dat gewend zijn van Toerkoop Reisburo Huisman. Klanten kunnen bij mij terecht voor alle vragen over hun bestaande boeking, coronavouchers en natuurlijk informatie over een nieuwe vakantie. Als iets z’n waarde wel bewezen heeft in deze coronacrisis, dan is het een goed reisadvies voor een veilige en comfortabele vakantie”. Shirly Habets is ruim 20 jaar actief in de reissector en heeft veel ervaring en kennis. Ze ontzorgt klanten voor, tijdens én na hun vakantie. Klanten hoeven de deur niet uit, want Shirly komt op afspraak bij de mensen thuis. Bovendien kan men 24 uur per dag bij haar terecht. En dat blijkt zeker in deze tijd geen overbodige luxe. De afgelopen maanden is namelijk duidelijk gebleken dat mensen behoefte hebben aan begeleiding en ondersteuning. Shirly Habets heeft de sterke ondersteuning van de reisorganisatie TUI.

TUI at Home
L.O.-laan 2 | 7943 CW| MEPPEL
Tel: +31 (0)6 14240035
shirly.habets@tui.nl
www.tuiathome.nl/shirly-habets