Wij zijn Stan Kleinlugtenbeld en Loek van Vilsteren. 17 jaar oud. Een aantal maanden geleden is Stan zijn eigen bedrijfje begonnen in het helpen van mensen in de omgeving van Dalfsen met hun elektronica aan huis. Kort daarna is Loek mee gaan helpen en ondertussen zijn we aan het werk in grote delen van Overijssel. In eerste instantie zijn het voor een groot deel senioren die onze hulp nodig hebben. “Mijn opa’s en oma’s hielp ik altijd al met van alles; telefoons installeren, problemen met de e-mail of het ordenen van foto’s. Nu zeiden mijn opa’s en oma’s dat er veel leeftijdsgenoten van hen zijn die dezelfde problemen ervaren als zij.

Het is natuurlijk helemaal niet gek dat het lastig is voor mensen om mee te komen. De ontwikkelingen gaan zo enorm snel in deze tijd en sommige dingen worden steeds gecompliceerder. Als je bent opgegroeid met een agenda, rekenmachine en brieven, en nu moet dat alles op één apparaat, dan is dat echt wel even wennen.” Wij zijn er om hen te helpen die dat nodig hebben. I Solve IT heeft ook haar eigen webshop waarop benodigde producten worden verkocht voor het juist aansluiten van apparatuur. Wij zullen deze producten ook altijd bij ons hebben.

Door de Corona crisis zijn meer mensen afhankelijk geworden van telefoons, iPad’s, webcams en bijbehorende software om toch nog een sociaal leven te hebben. Juist nu is het belangrijker dan ooit dat alles goed werkt. Er is niet altijd een (klein)zoon of -dochter in de buurt die kan helpen. 

Omdat wij denken dat er nog niet veel senioren zijn die weten dat er hulp voor deze problemen is, denken wij dat het goed is om hen hiervan op de hoogte te brengen. Weblog Staphorst is een goed gelezen nieuwssite. Het lijkt ons daarom goed om een artikel op weblog Staphorst te zetten om zo te laten zien dat er hulp voor is. Volgens ons zou het heel toegankelijk moeten worden. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten hulp voor senioren, maar dit is nieuw. 

 

I Solve IT
T. 0625243599
E. info@isolveit.nl
W. www.isolveit.nl
I. Instagram
F. Facebook
KvK: 80629822
Btw: NL003466964B66