Naast de sponsoring van het SC Rouveen MC1-team heeft Schra Badkamers onlangs een tweetal reclameborden laten plaatsen op de accommodatie van de SC Rouveen aan de Korte Kerkweg.

Enkele jaren geleden werd het meidenteam MC1 al in een nieuw spelerstenue gestoken. Nu heeft Schra een tweetal reclameborden laten plaatsen op de accommodatie aan de Korte Kerkweg. Na de presentatie van deze borden werd Egbert een “groen-witte” handdoek van de supportersvereniging overhandigd. Egbert wist nog niet of hij deze prachtige handdoek zelf ging gebruiken. Als optie werd vermeld dat deze handdoek zeker in plaatsje zou kunnen krijgen in de sporttas van zoon Daimen, die vanaf het komende seizoen zijn voetbalkunsten gaat vertonen op “Het Noorderslag” te Staphorst. Bij de kleurenkenners onder ons is vast en zeker bekend dat de kleur groen ontstaat door de kleuren geel en blauw te mengen. Of deze groene kleur gewenst is in de kleedkamer van de VV Staphorst zal afgewacht moeten worden. 

Het in Rouveen gevestigde bedrijf van Egbert Schra met een toonzaal in de “Pyramide van Staphorst” is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en betegelen van alle sanitaire ruimtes, en tegelvloeren zowel binnen als buiten. De showroom is op afspraak geopend, bel voor een afspraak 06-57331265. De bedoeling van Schra is zowel de particuliere markt en de projecten te voorzien van een erkend stuk vakwerk. Hun kwaliteit is dat er een totaalconcept aangeboden wordt. 

Stel dat u een badkamer wil laten opknappen of geheel nieuw gaat aanschaffen, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over allerlei planningen. Dat wordt dus door een en dezelfde persoon uitgevoerd. Dit neemt al weer een heel stuk stress van je weg. 

Op de website van Schra http://www.badkamerbouwschra.nl/ is alles te vinden wat u zou willen weten over de mogelijkheden welke Schra u kan bieden. Is de informatie op de site niet voldoende, neem dan telefonisch contact op. De contactgegevens zijn ook te vinden op de eerdergenoemde site.