Op zaterdag 25 juli zal Wouter Harbers de  vierde muzikale ontmoeting op de zaterdagavond in de Bovenkerk verzorgen. De orgels en de vleugel in de Bovenkerk zullen bespeeld, 7,5 klavier totaal! Hij zal een verrassingsprogramma ten gehore brengen. Nieuwsgierig geworden? Dan is de Bovenkerk komende zaterdagavond de plek!

De entreeprijs is  € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). 

De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis. Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl

Hartelijk welkom!

Wouter Harbers (1986) werd op Radio 4 ‘nieuwe ster aan het pianofirmament’ genoemd. Recent debuteerde hij een uitverkochte Kleine Zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam. Daarnaast bespeelt Wouter van jongs af het orgel en dirigeerde hij op zijn negentiende de Messiah van Händel. Deze brede interesse heeft hij nog steeds en vanavond zult u dit horen in zowel zijn piano- als orgelspel op 7,5 klavieren!

Piano

In 2005 debuteerde Wouter als pianist in een reeks liedrecitals en opname met Schuberts Schwänengesang. In 2011 won Wouter het EMG-concours. Hierop volgde zijn eerste cd en in datzelfde jaar debuteerde hij op Radio 4 en speelde voor een zaal met 1800 jongeren en premier Mark Rutte. Hij ontving masterclasses van o.a. Wibi Soerjadi en Julius Drake. In 2018 werd hij geselecteerd uit een internationale groep pianist voor masterclasses in Oxford. 

Hij voerde Chopins Eerste Pianoconcerto meer dan 10 keer uit in Nederland en Spanje. Daarnaast speelde hij Concerto’s van o.a. Bach, Beethoven en Haydn. Met jaarlijks ruim 150 concerten heeft hij een goed gevulde agenda.   

Opleiding

Wouter rondde geen reguliere opleiding aan een conservatorium af, maar rolde via een omweg in het vak. Hij ontving vanaf zijn negende orgelles van onder meer Dick Sanderman en Peter Eilander. Vanaf zijn 18e kwam daar privéles koordirectie bij Patrick van der Linden bij, en ruim een jaar later volgden pianolessen van de Russische pianiste Olga Malkina en Bernhard Touwen.

In 2009 startte Wouter met de opleiding Koordirectie aan het privéconservatorium van Joop Schets, maar in 2010 besloot hij zich te concentreren op de piano. Wouter heeft als missie klassieke pianomuziek dichter bij het brede publiek brengen. 

meer info: www.wouterharbers.nl