NIEUWLEUSEN – In de afgelopen maanden waarin de horeca noodgedwongen haar deuren moest sluiten is er niet stil gezeten bij grand café de Viersprong en partycentrum de Deel. Beide ondernemers kijken vooral naar de toekomst, waar ze de handen ineenslaan in de unieke samenwerking voor de tijdelijke huisvesting van grand café de Viersprong. Vanaf 7 september zal het pand van partycentrum de Deel openen onder de tijdelijke vlag van grand café de Viersprong.

Karin Esman van partycentrum de Deel beschikt over een ruim complex waarbij de huidige maatregelen goed toegepast kunnen worden. Ook wanneer de maatregelen versoepeld worden, zijn er op haar locatie diverse extra mogelijkheden. ‘Wegens de bouw van het appartementencomplex op de onze huidige locatie, waren wij op zoek naar een tijdelijke locatie welke ons de ruimte biedt om het grand café, terras en zalencentrum tijdens te bouwperiode op een veilige manier voort te zetten’ aldus Iris Buursema en Harrold Bril van grand café de Viersprong. De ruimte waarover partycentrum de Deel beschikt is volgens hen uitermate geschikt, waardoor beide ondernemers hierin een goede samenwerking zien. Vanaf 1 september zal grand café de Viersprong de huidige locatie verlaten, waarna op 7 september de deuren tijdelijk geopend worden op Den Hulst 180. Na de oplevering van het appartementencomplex waarin grand café de Viersprong het stralende middelpunt zal zijn, zullen zij weer terug keren naar hun huidige locatie. ‘Wij gaan ervan uit dat de verspreiding van het virus tegen die tijd onder controle is en zowel de zakelijke als de particuliere markt weer groots bij ons kunnen feesten’, aldus Karin Esman.

Het complete aanbod van zowel grand café de Viersprong als dat van partycentrum de Deel zijn straks tijdelijk samen terug te vinden in het pand. Dit houdt in dat iedereen terecht kan voor een overheerlijke lunch, diner, borrel en zowel het partijenaanbod van grand café de Viersprong als dat van partycentrum de Deel. Tijdens de tijdelijke huisvesting wil grand café de Viersprong ook graag grootschalige evenementen organiseren voor alle doelgroepen uit Nieuwleusen en omstreken. Uiteraard hangt dit af van de ontwikkeling van de diverse maatregelen. Voor meer informatie over het aanbod kan er contact worden opgenomen met grand café de Viersprong via www.grandcafedeviersprong.nl of 05 29 – 48 14 96.

Op de foto v.l.n.r.: Harrold Bril, Karin Esman, Arjen Vonder, Iris Buursema / Foto © Marcel van Saltbommel