Jongens en meiden van de basisschool,

Wat hadden we jou graag ontmoet bij de Vakantiebijbelclub in Staphorst deze zomer om samen een DUIK te nemen en verfrist te worden door nieuwe bijbelverhalen, leuke liederen, spelletjes, knutsels en nog veel meer. Het thema van dit jaar is: DUIK ERIN!

Maar we zijn jou niet vergeten en laten je weten dat we deze zomer wat leuke dingen delen op onze Facebookpagina en via de 3 kerken. (de Rank, de Bron, GKV Staphorst)

Ondertussen worden er wel plannen gemaakt voor de herfst. Na de zomer hoor je hier meer over.

We wensen jou een hele fijne zomervakantie!

Contact: vbcstaphorst@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/vbcstaphorst

YouTube video

De VBC wil kerkelijke en rand- en buitenkerkelijke kinderen en tieners (en hun ouders) in aanraking brengen met God en Jezus door het Evangelie te vertellen en door voor te leven wat ons met hulp van de Heilige Geest door de Bijbel is bekend geworden.

De VAKANTIEBIJBELCLUB in Staphorst bestaat al meer dan 30 jaar. De basis ligt bij de Bron en de Rank. Vanaf 1999 is er een interkerkelijke samenwerking geweest van diverse lokale kerken.

Verschillende activiteiten:

De VBC vindt plaats in een sfeer van veiligheid en gezelligheid, waar de kinderen en tieners worden bevestigd in wie ze zijn; waar naar hen wordt gekeken met de ogen van Christus. Door het vertellen van een bijbelverhaal, het spelen van sketches, gesprekjes in kleine groepjes (Knabbel en Babbel) en door verschillende andere activiteiten als knutselen, (buiten)spelletjes en samen eten, worden kinderen en tieners door christenen op het spoor gezet van God en de Bijbel. Al deze onderdelen zijn erop gericht iets van de liefde van Jezus Christus door te geven.