Haarsalon Knipp & Ko opent vanaf maandag 11 mei weer haar deuren. Met strikt het naleven van de richtlijnen van het RIVM kunt u op een onbezorgde manier uw haar door Team Heuckeroth laten verzorgen. Vanaf vandaag kunnen er afspraken worden ingepland.

Het team van de knip en kleursalons van Dick Heuckeroth heeft niet stilgezeten in de tijd dat de salons dicht moesten vanwege de corona-crisis. Producten werden bezorgd, knipbonnen konden worden besteld. Nu er een versoepeling van de corona-maatregelen is afgekondigd kunnen de salons in Staphorst, Hasselt en Meppel weer open.

“Ik ben enorm blij dat we weer los kunnen,” meldt Dick Heuckeroth. “Ik was van blijdschap vanmorgen al heel vroeg wakker. Ik vind het geweldig dat ik weer klanten kan ontvangen. Vanaf vandaag gaan we afspraken inplannen!” Tussen 9 en 12 uur staat de komende dagen een belteam klaar voor het maken van deze afspraken, ook voor de Knipp en Ko’s Staphorst en Meppel.

Bel vandaag, vrijdag of zaterdag voor het maken van een afspraak bij Knipp en Ko Staphorst op nummer: 0522-745820

We zijn bereikbaar tussen 9 en 12 uur.

Houdt de website of Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie

Knipp en Ko Meppel: 0522-254136

Kapsalon Haarmode D. Heuckeroth Hasselt: 038-4772200

https://www.knippenko.nl/
https://www.facebook.com/dickheuckeroth.knippenko/