In deze turbulente tijd even een teken van leven van uw opticien.

Want wat er allemaal om ons heen gebeurd in de wereld is spannend en ongekend. Er is nog veel onzeker en onduidelijk wat de toekomst ons zal brengen.
Wij willen graag met u delen wat er allemaal mogelijk is in onze winkel met betrekking tot metingen en brillen passen.

Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen en mogen wij een oogmeting bij u uitvoeren. Wel is hiervoor een apart protocol van toepassing welke wij uiteraard gebruiken. Wij werken voor oogmetingen op afspraak om meer veiligheid te kunnen bieden, wij zullen u vragen of u fit genoeg bent om u te laten meten en wij checken onszelf of wij geen koorts of andere ziekteverschijnselen hebben. Daarnaast zit u tijdens de oogmeting afgeschermd door middel van een plexi-glas scherm. En uiteraard worden alle apparaten voor en na de meting grondig gedesinfecteerd voor uw en onze veiligheid.

Bij het passen van monturen houden wij de door u gepaste modellen apart en zullen deze na u bezoek desinfecteren alvorens deze weer terug in het rek te hangen. Zo weet u zeker dat u altijd gereinigde monturen past. Wilt u toch liever thuis een aantal monturen aan uw familie laten zien dan mag u brillen meenemen naar huis.

Contactlenscontroles en uitgebreide oogonderzoeken kunnen nog niet gedaan worden. 

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid !

Team vandenBosch optiek

Nieuwleusen – Staphorst