De nieuwe OCTAVIA is nu bij Autobedrijf Korterink en wordt in eerste instantie leverbaar als ‘First Edition’. Deze uitermate rijk aangeklede OCTAVIA is er vanaf € 34.790,-. De auto wordt aangedreven door een 1.5 TSI-motor met 150 pk in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Het nieuwe ontwerp van de OCTAVIA heeft nog meer emotie; het interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. Ook is de nieuwe OCTAVIA leverbaar wordt met een head-up display, dat informatie projecteert op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit verbeterd en is de nieuwe OCTAVIA leverbaar met twee 10 inch schermen.


De Octavia First Edition: vanaf € 34.790,-

Per direct bestelbaar: de OCTAVIA Combi First Edition. Deze nieuwe OCTAVIA met 1.5 TSI motor met handgeschakelde versnellingsbak is nu te configureren en bestellen. De 1.0 TSI motoren (handgeschakeld en DSG-automaat) worden naar verwachting rond de zomer bestelbaar. 

De OCTAVIA Combi First Edition is standaard uitgerust met:

 • Adaptive cruise control
 • Driver Activity Assistent
 • Parkeersensoren voor en achter
 • Climatronic, elektronische airconditioning met 2 klimaatzones en pollenfilter
 • Infotainment Columbus met 10 inch touchscreen, navigatie en gesture control
 • Virtual cockpit met 10 inch scherm
 • Bluetooth telefoonvoorbereiding met stuurwielbediening
 • Elektrische achterklep
 • Lichtmetalen velgen 17 inch Rotare
 • Keyless Entry en start stop systeem

Welke motoriseringen komen verder beschikbaar?

De motorenreeks van de ŠKODA OCTAVIA wordt verder uitgebreid en schoner en zuiniger dan ooit. Naast de bekende benzine-varianten wordt de 1.0 TSI met DSG versnellingsbak als mild-hybrid uitgerust en later dit jaar volgt ook nog een plug-in hybrid.

Proefrit of bezichtiging?
De nieuwe OCTAVIA COMBI staat sinds 4 april in onze showroom in Zwolle of de Lichtmis/Rouveen. Dat is het moment dat je de OCTAVIA kunt ervaren tijdens een proefrit. De HATCHBACK volgt in de loop van de maand mei. We willen u vragen om in verband met de Coronacrisis vooraf per mail of per telefoon een afspraak met ons te maken. Dan hebben we alle tijd voor u en kunnen we u verantwoord en veilig ontvangen.

 • Bel ons in Rouveen op 0522 29 12 06 of mail naar verkooprouveen@korterinkautos.nl. Vraag naar Jan Bonte en Joas Groen 

Een persoonlijke afspraak plannen? Dat kan ook ’s avonds!

Wilt u in alle rust de nieuwe ŠKODA OCTAVIA Combi komen bezichtigen? Dan bieden wij u de unieke mogelijkheid om op dinsdag, woensdag en donderdagavond een afspraak te plannen. U kunt dan veilig & verantwoord kennis maken met de nieuwe OCTAVIA en uiteraard kunnen wij u op gepaste afstand uitgebreid informeren. Ook een proefrit is mogelijk. Onze demonstratiewagen wordt na elke rit grondig gereinigd zodat u veilig in kunt stappen.

 1. Dinsdagavond tussen 18:00u en 21:00u
 2. Woensdagavond tussen 18:00u en 21:00u
 3. Donderdagavond tussen 18:00u en 21:00u

Interesse? Neem dan contact op met Gerben Korterink, 038 467 09 60 of mail.