Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus, zijn wij als organisatie van de stichting Balloonfair Staphorst genoodzaakt om de derde editie van de Balloonfair Staphorst af te lasten. Overal in ons land zijn de mensen zich volledig aan het inzetten om dit virus onder controle te krijgen. Als organisatie vinden wij dat ook wij onze verantwoordelijkheid hierin moeten nemen. In dit geval geldt; de minst leuke keuze, is wel de beste keuze…

Op dit moment wachten we de ontwikkelingen van het COVID-19 virus af. Wanneer dit virus onder controle is en het normale leven weer opgepakt kan worden, zullen wij beginnen met de voorbereidingen voor de Balloonfair Staphorst 2021. Met nog meer voorbereidingstijd en met dezelfde enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat de derde editie er eentje wordt om niet te vergeten!
Tot slot willen wij als Balloonfair Staphorst iedereen heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Let een beetje op elkaar.

Tot volgend jaar!
Met vriendelijke groet,

Stichting Balloonfair Staphorst

Foto’s © Emmy Croeze