Bewoners van De Berghorst keken vrijdag de ogen uit. Bert Stegeman van Domein Installatie was even geleden in Rouveen en trof een eenzame oudere zeer aangedaan aan. Vanwege het coronavirus zitten veel ouderen alleen thuis of in verzorgingstehuis. De ondernemer bedacht zich geen moment en regelde voor de bewoners van de Berghorst het welbekende draaiorgel De Parel uit Meppel.

Deze kwam vorige week vrijdag de bewoners verrassen, Bert had tevens geregeld dat er voor alle bewoners een bos tulpen was.
Een geweldig gebaar.

Met de communicatie over deze verrassing was ergens een kink in de internetkabel geslopen en hadden we uiteindelijk geen foto’s. En nou kent u de weblog niet van enorme lappen tekst, dus om de hele happening bij de Berghorst te beschrijven voelden we niet veel voor. (teksten van de gedraaide liedjes, aanwezige bewoners, tulpenuitdelers, gasten, fotomakers etc etc etc) . We tonen liever een paar foto’s…..en die hebben we.

Foto’s door © Huib Moelker