Ondanks de maatregelen die IJsselheem heeft genomen in de strijd tegen het Coronavirus mag de CBO wel haar uitzendingen doen met een select aantal personen vanuit de studio.

Juist in deze tijd waarin ouderen eenzaam thuis zitten en geen bezoek mogen ontvangen voelen de medewerkers van de CBO dat de uitzendingen belangrijk zijn. Een bemoediging, een boodschap doormiddel van een psalm of lied kan zoveel betekenen voor mensen die geen bezoek krijgen.

Ook zal de burgemeester van Zwartewaterland een update geven over de uitbraak van het Coronavirus in Zwartewaterland.

Wilt u, voor uw vader, moeder, opa en(of) oma een psalm of lied laten draaien vanavond, of de komende weken op zaterdagavond? Dat kan door te bellen met het nummer 038 38 56 47 9 of door te mailen naarinfo@cbozwartewaterland.nl

De CBO is te beluisteren via de ether op 107.3FM of via de CAI op 104.1. Online luisteren kan ook via http://www.zwartewaterfm.nl/livestream.php