Wij verkopen al jaren met volle tevredenheid in onze winkel voedingssupplementen van het merk Orthica en wij willen u hierin zo goed mogelijk blijvend adviseren. Graag nodigen wij u uit voor de Orthica Vitamine Adviesdag, waarbij onze Orthica Voedingsdeskundige Bianca in onze winkel aanwezig is voor een vitamine advies op maat. Geheel vrijblijvend worden al uw vragen met betrekking tot ondersteuning van vitaminen en mineralen beantwoord en des gewenst, geven wij een gratis persoonlijk advies.

Tip! Ter gelegenheid van onze opening krijgt u op de Orthica tijdens de Vitamine Adviesdag 10% korting op het gehele assortiment van Orthica.

Afspraak maken?

Wilt u liever een afspraak voor een persoonlijk advies? Dat is zeker mogelijk, wij reserveren graag een gratis consult om u in alle rust een advies te geven. U kunt zich hiervoor in de winkel aanmelden of even bellen naar 0522-254400.

Wanneer? Woensdag 11 maart a.s.

Waar? DA Michelle, Rembrandplein 42 te Meppel

Hoe laat? 9.00 tot 13.00 uur

Graag tot ziens in de winkel!

Team van DA Michelle Meppel