Vanaf 1 maart is er de komende maanden een tentoonstelling te zien van de Hasseltse amateurschilderclub (de HEK) in de Veldschuur.

Deze is te bezichtigen tijdens de openingstijden op bijna alle woensdagen van 10.00 tot 16.30 uur en zaterdagen van 13.00 tot 16.30 uur (zie voor actuele openingstijden de website van de Veldschuur). 

Thema’s

De leden van de Hasselter Expressie Klub (HEK) hebben geprobeerd met de onderwerpen aan te sluiten bij de thema’s van de Veldschuur, planten en bloemen, dieren en landschappen uit de buurt. Het is een kleurrijke en gevarieerde tentoonstelling geworden met oude en nieuwe schilderijen en tekeningen.                                                                          

Kom kijken naar deze tentoonstelling! En als u belangstelling hebt en op de maandagavond mee wil schilderen bij de HEK , kom dan een keer langs op onze schilderzolder in ‘t Teeuwland.

De Veldschuur
Wijkweg 2, 7954 HP Rouveen