Het 4e Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen voor de voorjaarscompetitie 2020 uit tegen het 1e team van Vined uit Heerde. Allard Ubak, Jonathan Drost en Jennieke Krale hadden de wind in de zeilen. Na vijf partijen had Staphorst 4 een voorsprong van 0-5, toen Vined 1 toch nog een puntje wist te veroveren. Allard en Jonathan werden wel op de proef gesteld, maar trokken in alle drie enkelpartijen aan het langste eind. Jennieke was ook danig in haar sas en won twee van de drie enkelpartijen. In het dubbel was de spanning te snijden, Allard en Jennieke wisten hun tegenstanders in de vijfde game met miniem verschil te verschalken. Eindstand 1-9 voor Staphorst 4.

In Zwolle werd het afgelopen weekend op zaterdag en zondag het NK tafeltennis voor de senioren A-spelers van Nederland gespeeld. Dit kampioenschap werd gehouden in het Landstede Sportcentrum.

Naast dit kampioenschap voor de senioren A-spelers werd er zaterdag ook een afdelingsjeugdklassentoernooi gehouden. De vier jeugdspelers uit de hoofdklasse t/m de 4e klasse die het beste hadden gepresteerd in de najaarscompetitie 2019 waren hiervoor uitgenodigd, 

Maar liefst vier jeugdspelers van de Tafeltennisvereniging Staphorst mochten aan dit afdelingsjeugdklassentoernooi 2020 meedoen, t.w. Hermen van Arnhem en Roderick van Arnhem in de hoofdklasse en Jaron Mussche en Mark Mussche in de 2e klasse. Alle vier spelers wisten zich met 3e en 4e plekken niet voor de 2e ronde te plaatsen. Hermen, Roderick, Jaron en Mark hebben zich kunnen meten met andere talentvolle tafeltennissers uit het hele land en zijn zeker weer een ervaring rijker.