Hoe hoog wordt de bijdrage aan de SC Rouveen wanneer het vereiste percentage (min.35%) inschrijvers voor glasvezel bereikt wordt ?

Zoals bekend is “Glasvezel buitenaf” momenteel druk bezig om voldoende inschrijvers te verkrijgen om in de kern van Rouveen een glasvezelnetwerk aan te leggen. Om dit netwerk aan te leggen is een deelnamepercentage benodigd van minimaal 35%. Velen hebben zich al aangemeld (via één van de lokale verkopers). Dit hebben ze gedaan  tijdens één van de twee inloop- en  aanmeldavonden, welke zijn gehouden in d’Olde Skoele te Rouveen.

In de media is al meerdere keren aangegeven dat bij het behalen van 35% deelname voor elk abonnement een donatie gedaan wordt aan de voetbalvereniging SC Rouveen van € 10,–. Wanneer een percentage bereikt wordt van 40% zal Glasvezel buitenaf dit bedrag zelfs verdubbelen. Onze vereniging ontvangt dan dus € 20,– per abonnement.

Om  de laatste twijfelaars over de streep te trekken hebben onze “ambassadeurs” een extra inschrijfavond georganiseerd op maandag 24 februari a.s. van 19.00 – 21.30 uur in ons eigen clubgebouw aan de Korte Kerkweg.

De laatste actie om info te verkrijgen of aan te melden zal zijn op woensdag 26 februari a.s.  Dan zal een delegatie van Glasvezel buitenaf aanschuiven aan de “Aanschuiftafel” in de Buurtstee. Deze “Aanschuiftafel” wordt georganiseerd door SWS (Stichting Welzijn Staphorst) en wordt gehouden in het pand van Kinderopvang Mathil.  Ook zullen lokale verkopers aanwezig zijn om behulpzaam te zijn bij een mogelijke inschrijving.