Tijdens de info-middag van SWS op woensdag 4 maart zal vrijwilliger Eric een presentatie geven over de Luisterlijn. Eric zal tussen 14.00 en 16.00 uur met enthousiasme geïnteresseerde bewoners van de gemeente Staphorst informeren over de Luisterlijn. 

Iedere 24-plusser is welkom in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 in Staphorst.
De kosten zijn € 2,50/1 strip inclusief koffie, thee en wat lekkers. Opgave vooraf is niet nodig.
Meer info via www.sws-staphorst.nl

De Luisterlijn is er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan een vertrouwelijk gesprek per telefoon, e-mail of chat. Met jaarlijks ruim 500.000 oproepen biedt de Luisterlijn al meer dan 60 jaar emotionele steun op afstand. Met dank aan 1.500 goed opgeleide vrijwilligers. Zij helpen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Zonder oordeel, alleen met een luisterend oor. Een van deze vrijwilligers vertelt u op 4 maart wat maakt dat mensen de Luisterlijn bellen, en waarover ze bellen. Ook gaat hij in op al uw vragen over de Luisterlijn.

Voor meer informatie kijkt u alvast op: www.deluisterelijn.nl. Of belt u gerust, voor een gesprek over wat u bezighoudt. Het gesprek is gratis en volledig anoniem. We zijn 24/7 bereikbaar op nummer: 0900 0767.