De Zonnebloem die zich inzet voor mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap, probeert door het organiseren van activiteiten, de eenzaamheid van mensen te voorkomen. 

Vrijdag 21 februari hebben wij weer een bingo-ochtend voor onze gasten/deelnemers georganiseerd. 

Veel gasten/deelnemers, sommigen gehaald door vrijwilligers waren weer ruim op tijd aanwezig. Andere vrijwilligers van de Zonnebloem waren druk bezig om koffie, thee, hapjes en drankjes klaar te maken/zetten, weer anderen hebben een bloemetje op tafel gezet. We waren deze morgen met een prachtig aantal van 54 personen aanwezig.

Ook deze ochtend werd weer gehouden in het Dienstencentrum te Staphorst. Femmie Bovenhuis (bestuurslid activiteiten van de Zonnebloem) opende de ochtend rond 10 uur nadat een ieder van een kop koffie/thee met een versnapering was voorzien. 

Deze ochtend stond dus in het teken van de bingo. Drie volledige rondes werden gespeeld onder leiding van Femmie Bovenhuis en Jintie Stegeman waarvan twee ronden voor de pauze en één ronde daarna. Een volledige ronde bestaande uit drie delen werden ook drie prijsjes uitgereikt. De aandacht was er goed bij maar toch werden enkele foute bingo’s geconstateerd. Er waren dit keer mooie prijsjes te winnen. In de pauze werden de gasten/deelnemers voorzien van een hapje en een drankje.

De ochtend werd rond half twaalf afgesloten door Femmie Bovenhuis en konden wij allen terug zien op een zeer geslaagde bingo-ochtend.