De “dorpsderby” tussen het vijfde en vierde elftal van de SC Rouveen  is geëindigd in een krappe overwinning voor het vierde. Einduitslag 1-2.

Hoewel de vooruitzichten nogal wat “stormachtig” leken, was de strijd op het tweede veld van de SC Rouveen  min-of-meer gelijkwaardig. Het vierde team, bestaande uit een groot aantal geroutineerde spelers was deze middag aangevuld met een aantal jeugdspelers uit de JO19 van de club.

Deze combinatie was iets teveel van het goede voor het “kameraden”-vijfde team van Rouveen. Dit team wist deze middag in het geheel geen doelpunt te maken. Het vijfde kwam wel op voorsprong, maar deed dit door een eigen doelpunt van het vierde. In het verloop van de wedstrijd kwamen hier nog twee “echte” doelpunten van het vierde bij, hetgeen resulteerde in de eerdergenoemde overwinning van SC Rouveen 4.

Op 7 maart 2020 zal de “return” worden gespeeld. Of het vierde dan wederom met drie punten van het veld zal komen is nog maar de vraag. Het vijfde team zal zeker sportieve revanche willen nemen op de uitslag van zaterdag.