Jezelf fit en gezond voelen. Wie wil dat nou niet? De eerste woorden op de website van onze nieuwe sub-sponsor van de WTC Staphorst-Rouveen. Misschien wel een samenwerking te mooi om waar te zijn. Na enkele korte gesprekken waren we er snel uit. We gaan nog meer samenwerken want InShape is zeker geen onbekende partij voor onze club.

Al meer dan 8 jaar verzorgt Edwin Keet de winter spinning lessen voor de leden van de club. Vanaf oktober tot eind maar 1x per week jezelf uitdagen op een spinningfiets. Het doel simpel, jezelf samen met je mede fietser voorbereiden op het nieuwe wegseizoen. Een initiatief en samenwerking waar we heel blij mee en trots op zijn.

In de zomer van 2019 begon opeens het balletje heel snel te rollen. Edwin en Marlou Bloemendaal, de eigenaren en grote enthousiaste krachten achter het merk InShape Fitness & More, wilden wel eens praten. 2019 werd voor Edwin en Marlou een geweldig jaar, ze besloten namelijk sub-sponsor te worden van de WTC Staphorst-Rouveen. Sinds afgelopen zomer prijkt hun logo al op de schouders van ons nieuwe wielertenue. Iedereen in de regio kan nu niet meer om InShape Fitness & More heen.

Als klap op de vuurpijl werd ook door Edwin en Marlou aangekondigd een volledig nieuwe locatie te laten bouwen op het nieuwe bedrijventerrein Bullingerslag in Staphorst. Een geweldige stap waarbij wij natuurlijk hopen dat er voldoende plaats zal zijn voor onze leden om te komen sporten. Marlou verzekerde ons dat dit geen enkel probleem is. Beter nog, er is nog ruimte genoeg!

Heb jij je goede voornemen om meer te gaan bewegen nog niet ingevuld? Ga dan zeker eens op bezoek bij Edwin en Marlou. Hun enthousiasme en drive om te bewegen werkt aanstekelijk. Met hun goed begeleiding en ondersteuning ben jij binnen no time InShape. Groepslessen zoals Bodyattack, Yoga, Bootcamp, Kickboxing, Pilates en natuurlijk zelfstandig of onder begeleiding Fitness en hardlooptrainingen. Er is altijd een activiteit die bij jou past. Wacht niet langer en ga langs voor een vrijblijvende proefles bij Edwin en Marlou. Wjj als WTC Staphorst-Rouveen kunnen het alleen maar van harte aanbevelen.