Heeft u een hond aangeschaft? Heeft u geen hond meer? Geef wijzigingen op tijd aan ons door. Iedereen die in het bezit is van één of meerdere hond(en) moet hondenbelasting betalen. U bent verplicht aangifte te doen. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal honden dat u heeft. De tarieven vindt u op de pagina hondenbelasting. Als u geen hond meer heeft kunt u deze afmelden. Wij verwerken uw afmelding dan in onze administratie.

Wijziging doorgeven

U kunt uw hond(en) aan- of afmelden door een formulier digitaal in te vullen (met Digid) of door contact op te nemen met team Belastingen, telefoonnummer (0522) 46 74 34.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk op de pagina hondenbelasting of neem contact op met team Belastingen, telefoonnummer: (0522) 46 74 34.