Wil je wel een boosterprik, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg of Zwolle? Dat kan. Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Staphorst opent in samenwerking met GGD IJsselland weer een tijdelijke vaccinatielocatie. Tot begin maart kan iedereen die dat wil zich hier laten vaccineren.

Openingstijden

De tijdelijke priklocatie in Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Staphorst is donderdag 3 februari tussen 17.00 en 20.00 uur voor het eerst geopend. De weken erna kun je op de dinsdagen 8 februari, 15 februari, 22 februari en 1 maart tussen 17.00 en 20.00 uur terecht voor een coronaprik. Kijk voor meer informatie op ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties.

De boosterprik (18 jaar en ouder) en de basisvaccinatie (1e en 2e prik; vanaf 12 jaar) zijn zonder afspraak te halen. Kinderen van 5 t/m 11 jaar kunnen alleen op afspraak terecht: 0800-7070. Vergeet niet een geldig ID-bewijs (ook voor kinderen) en een mondkapje mee te nemen.