Iedereen vanaf 12 jaar heeft recht op een vaccinatie. Door een prik zorgen we er samen voor dat minder mensen besmet raken en ziek worden van het coronavirus. In overleg met alle huisartsen uit Staphorst en Rouveen is er nu ook een vaccinatie ronde in Rouveen voor alle mensen uit de gemeente Staphorst.

Wie, wat, waar

  • Vanaf 12 jaar en ouder (t/m 15 jaar onder begeleiding van een volwassene)
  • Informatie en vaccinatie: Pfizer (2 prikken, 3 weken na elkaar)
  • Dinsdag 2 november van 11:00-16.00 uur (vrije inloop)
  • Dienstgebouw Rouveen Oude Rijksweg 452
  • Neem een mondkapje mee

Vrije inloop

U kunt op 2 november tussen 11:00-16.00 uur zonder afspraak binnenlopen voor meer informatie of een vaccinatie. Heeft u rond dezelfde tijd uw griepprik gepland? Neem dan contact op met uw eigen huisarts voor een nieuwe datum.

K.A Hoekman & H.G Huiting, K.M Oosterhof & R. Zoubin, C.B Steendijk,
A.R. Pezeshki Nia