Ons GroenPrefab team zoekt versterking. Wij zoeken zowel een werkplaats timmerman als een werkplaats timmerman die dat combineert met voorman op de bouwplaats. 

Werkplaats Timmerman en voorman op de bouwplaats

Je bent timmerman en zou wel graag binnen willen werken? Lekker droog en warm, maar niet altijd? Met je neus in de buitenlucht vind je ook heerlijk, maar niet altijd? Sommigen zullen zeggen: “Wat wil je nou?” Maar wij niet, wij hebben in dat geval de perfecte baan voor jou!

Wij zoeken een ervaren timmerman die wil timmeren aan Prefab HSB-elementen voor duurzame vrijstaande woningen en die dat graag wil afwisselen met bezoeken aan de bouwplaats om de gemaakte elementen als meewerkend voorman te monteren. Dus ben jij die timmerman die graag binnen wil werken, maar tevens de afwisseling zoekt om een project buiten af te ronden zodat je ook nog eens het eindresultaat van je eigen werk mag beoordelen en bewonderen?

Kijk dan voor meer info over deze vacature op https://werkenbijbdh.nl/vacature/werkplaats-timmerman-en-voorman-op-de-bouwplaats/

Werkplaats Timmerman

Je bent timmerman en dat vind je leuk, maar je zou wel graag binnen willen werken? Lekker droog en warm, kortom: altijd mooi weer! Maar saai repeterend fabriekswerk is niet aan jou besteedt? Dan zoeken wij jou! 

Wij zoeken een ervaren timmerman die wil timmeren aan Prefab HSB-elementen voor duurzame vrijstaande woningen. Daarbij wordt iedere woning op maat gemaakt, geen standaard reproductiewerk dus. Een ander voordeel van binnen werken: geen zwaar tilwerk omdat de hulpmiddelen die het werk net een stukje makkelijker maken volop aanwezig zijn. Zo combineren wij de voordelen van massaproductie met de voordelen van maatwerk.

Kijk voor meer info over deze vacature op https://werkenbijbdh.nl/vacature/werkplaats-timmerman/

Over Groenprefab

GroenPrefab is onderdeel van Buro De Haan. Wij ontwikkelen en produceren prefab HSB-vloeren, wanden en daken voor woningen. Daarbij wordt iedere woning op maat gemaakt, geen standaard reproductiewerk dus. Wij combineren de voordelen van massaproductie met de voordelen van maatwerk.

Vragen over een van deze twee vacatures? Neem dan contact op met Justus Talen via 06-39182802.

Ons GroenPrefab team zoekt versterking. Wij zoeken zowel een werkplaats timmerman als een werkplaats timmerman die dat combineert met voorman op de bouwplaats. 

Werkplaats Timmerman en voorman op de bouwplaats

Je bent timmerman en zou wel graag binnen willen werken? Lekker droog en warm, maar niet altijd? Met je neus in de buitenlucht vind je ook heerlijk, maar niet altijd? Sommigen zullen zeggen: “Wat wil je nou?” Maar wij niet, wij hebben in dat geval de perfecte baan voor jou!

Wij zoeken een ervaren timmerman die wil timmeren aan Prefab HSB-elementen voor duurzame vrijstaande woningen en die dat graag wil afwisselen met bezoeken aan de bouwplaats om de gemaakte elementen als meewerkend voorman te monteren. Dus ben jij die timmerman die graag binnen wil werken, maar tevens de afwisseling zoekt om een project buiten af te ronden zodat je ook nog eens het eindresultaat van je eigen werk mag beoordelen en bewonderen?

Kijk dan voor meer info over deze vacature op https://werkenbijbdh.nl/vacature/werkplaats-timmerman-en-voorman-op-de-bouwplaats/

Werkplaats Timmerman

Je bent timmerman en dat vind je leuk, maar je zou wel graag binnen willen werken? Lekker droog en warm, kortom: altijd mooi weer! Maar saai repeterend fabriekswerk is niet aan jou besteedt? Dan zoeken wij jou! 

Wij zoeken een ervaren timmerman die wil timmeren aan Prefab HSB-elementen voor duurzame vrijstaande woningen. Daarbij wordt iedere woning op maat gemaakt, geen standaard reproductiewerk dus. Een ander voordeel van binnen werken: geen zwaar tilwerk omdat de hulpmiddelen die het werk net een stukje makkelijker maken volop aanwezig zijn. Zo combineren wij de voordelen van massaproductie met de voordelen van maatwerk.

Kijk voor meer info over deze vacature op https://werkenbijbdh.nl/vacature/werkplaats-timmerman/

Over Groenprefab

GroenPrefab is onderdeel van Buro De Haan. Wij ontwikkelen en produceren prefab HSB-vloeren, wanden en daken voor woningen. Daarbij wordt iedere woning op maat gemaakt, geen standaard reproductiewerk dus. Wij combineren de voordelen van massaproductie met de voordelen van maatwerk.

Vragen over een van deze twee vacatures? Neem dan contact op met Justus Talen via 06-39182802.